Formålet vårt

Vi ble kjent gjennom våre Instagram profiler, Aksjereisen og Investingfun.  Vi lærte fort at vi har samme formål og drøm, økonomisk frihet. Vi ønsker derfor å dele vår vei dit. Både for å lære bort kunnskapen vår, dele positive og negative erfaringer, men også for å utvikle oss selv.  Derfor laget vi denne hjemmesiden, for nettopp kunne gjøre dette.

Ikke vær redd for å ta kontakt om du har noen spørsmål eller kommentarer. Vi vil veldig gjerne høre fra deg!

Aksjereisen

Hege, 29 år, gift og et barn. Begynte med aksjer høsten 2019, etter jeg kom over et kurs på Instagram. Jeg ble ganske fort ‘bitt av basillen’ og holder nå på aktivt. Jeg begynte å investere i fond ganske rett før

Jeg ønsket å dokumentere min reise, dele min kunnskap og erfaring, og inspirere andre til å begynne å investere. Derfor opprettet jeg Instagram profilen Aksjereisen. Der deler jeg alt av personlig erfaring, hva jeg tenker og gjør, og gir et lite innblikk i hverdagen min.

Investingfun

Familiefar i 30 årene, et barn og jobber 100% innen industri. Handlet aksjer av og på siden 2012, med varierende hell. Flaks og uflaks var det som avgjorde avkastningen. Høsten 2018 og frem til nå begynte jeg smått å leke med tanken på økonomisk frihet.

Jeg hadde ingen sparing fra før annet enn BSU, men hva mer kunne jeg gjøre? Jeg hoppet  på nettet og slukte alt jeg kom over innen finans, investering og sparing. Det som begynte som en interesse har nå blitt en stor hobby.