fbpx

Kryptovaluta! Bust eller boom?

Skal alt krypto til 0 eller skal alt til himmels?

I dont give a damn! Kortsiktig skjer ingen av delene, men krypto har historisk gitt mye volatilitet og som en spekulant er volatilitet morro.

Og i siste tiden har det vært en del morro, at FTX går konk og masse investorer taper pengene sine er selvsagt ikke gøy. Helt utrolig at noe så stort kan feile så hardt, men det er en helt annen historie.

Volatilitet, volum og teknisk analyse er ganske gode kombinasjoner. For en uke til tilbake diskuterte vi i gruppa at etter fallet her kan det komme gode muligheter.

Bare et døgn etterpå selges en del ut etter 20% oppgang uten giring. Analysen var reaksjon fra et kjent område og salg ved neste kjente motstandsområde.

13. nov gjør vi en nedtur og jeg tar en ny posisjon, og årsaken er en veldig enkel analyse og soner jeg har tegnet ut en stund i forkant. 0,320 nivået er en ganske klar sone som tidligere har skapt mye reaksjon. Begge kjøpene var i disse områdene.

Kursen faller mot rød linje og får momentant reaksjon motsatt, med litt erfaring kan slike soner være svært effektive. Trade 1 realisert, trade 2 fortsatt aktiv.

Krypto har et både fortjent og ufortjent dårlig rykte, mange benytter det til juks og bedrag, samt sikkerheten ved kryptobørser har vært veldig diskutert. En etter en har blitt hacket og mange kunder har tapt pengene sine. Jeg trader derfor ikke for større summer som jeg ikke tåler å tape, unngår også giring pga volatiliteten. Skal du eie krypto langsiktig så benytt deg av såkalt cold storage. Lar du kryptoen sitte på en kryptobørs uansett hvor «trygg» den måtte være så utsetter du deg for unødig risiko.

 

Hvilken plattform bruker jeg?

Firi, nordens største kryptobørs 

Firi er en norsk aktør som er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge. Du kan kjøre spareavtaler, for så lite som 100kr samt handel og appen er veldig enkel og ryddig. Savner dog at de visualiserer kjøps og salgsprisen ved trading, men foruten for det er det en ypperlig plattform samt app. Dyrere enn enkelte andre plattformer men lever fint med det da de er lett å bruke samt at jeg er trygg på at dette er en seriøs og trygg børs.

Sjekk ut Firi, nordens største kryptobørs

Husk; finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Ha derfor alltid en klar plan for hver investering du gjør.
Innlegget inneholder annonselenker