fbpx

Nyhet på siden!

Nyhet!

Det å investere er ofte skummelt, kan virke komplisert og en vet gjerne ikke hvor eller hvordan en skal starte.

En ting er sikkert fremover, en må jobbe mer, lenger og hardere enn før i tradisjonelle yrker. Ikke mange tenker så langt frem enda, men betydningen av dette er at en blir tvungen til å stå i jobb langt lenger enn hva en gjerne ønsker eller har helse til.

Med relativt enkle grep kan en begynne med investeringer som kan få pengene dine til å yngle uten at du trenger å jobbe så veldig mye for dette. Dette igjen kan gi deg en større økonomisk trygghet og frihet.

 

Derfor har vi bestemt oss for å bryte ned de ulike metodene en kan investere med. Vi lanserer en serie med ulike korte minikurs som tar for seg investerings metoder, investeringstyper, og generell kompetansebygging innen investeringer. Tanken er at de skal være relativt korte og lettfattelige slik at en kan komme i gang og ta sine første investeringsgrep selv.

Først ut: Utbyttekurs 

I første omgang, handler det om å bygge opp en passiv inntekt gjennom utbytteaksjer. I kurset ‘utbytteaksjer’ vil du få en detaljert introduksjon på hva utbytte aksjer er, begrepene rundt utbytte aksjer. Vi viser hvordan du kan finne gode selskap, og hvordan en skal tenke for å lage seg en solid utbytte strategi. Med en god utbytte strategi kan en ordne seg en “passiv” ekstra inntekt uten å gjøre alt for mye arbeid. Benytt deg av rentes rentes effekten og hold pengene dine i arbeid.

Målet er at du selv skal lære deg hvordan du skal finne gode utbytteaksjer, og bli en utbytteinvestor – slik at du selv kan bygge opp din egen passiv inntekt.

 

I tillegg til kurset vil du få med børsdata premium i 3 mnd (verdi 297 kr) og en egen eksklusiv oppfølgingsgruppe hvor du kan få hjelp til det du måtte lure på om kurset 

 

Sjekk ut minikurset - utbytteaksjer

PS! Kurset har nå en forhåndsspris på 199 kr, denne vil øke til 299 på mandag 28/11