fbpx

Recap av trade – Elmera Group

Elmera Group (tidligere fjordkraft) Har fått skikkelig juling på børsen i år. Med god grunn vil mange si, men med fokuset på strømpriser og strømsparing har folk begynt å sondere terrenget mer. Du har mennesker som aldri før har brydd seg om strøm eller hvilket selskap de er knyttet til som søker rundt etter bedre avtale. Så etter flere kvartal med tapt kundemasse er det ikke unaturlig at Elmera Group får økt kundemasse. Hjelper også at en av deres største konkurrenter, Tibber kom i en kjempe likviditetsskvis å måtte endre faktura betingelsene over natten. Her fikk nok Elmera mange gratis kunder.

Når Tibber bråket skjøt fart begynte jeg å snuse på Elmera Group, teknisk begynte den å virke moden for vending. Diskuterte den i Discord gruppa, her kommer trolig q3 tall til å overaske positivt. Posisjon ble tatt og kursen begynte smått å rykke opp dagene før rapporten.

Rapporten ble som «forventet» med økt kundemasse for q3 men også q4 guidet lovende. Noe som ga aksjen et bra rykk! Halve posten ble solgt tidlig på dagen og resterende halvdel ble solgt på nær toppen. Da hadde aksjen dratt av gårde over 40% fra inngang.

Q4 blir trolig også bra så Elmera Group kan fint stige mer i tiden mot neste rapport, men dette var kun ment som et kort swingplay og i dagens markedsuro er det ekstra viktig å sikre profitt spesielt på kortere trades.

 

Lyst å lære hvordan? Sjekk ut  https://aksjereisen.com/produkter/