fbpx

Recap av trade – VÅR ENERGI

 

Olje & gass industrien har virkelig fått fart på seg og mange aksjer innenfor sektoren har gått mange gangeren. Når noe har gått veldig mye på kort tid kan det være både skummelt og risikofullt å gå inn. Sektoren er fortsatt brennhet og det er sterk interesse blant investorer enda, dette er en bra forutsetning for en god trade.

Med hjelp av teknisk analyse kan en identifisere områder i grafen hvor risk vs reward kan være betydelig til din fordel. Dette skjedde med Vår Energi 5 August. Kursen kom ned til 35-36kr som også har reagert som en god støtte hittil. Her vurderte jeg sannsynligheten til å være på min side for en reaksjon på oppsiden. Oljeprisen var fortsatt høy men glidd litt sidelengs ned, gassprisene fortsatt ganske høye og ingen tegn fundamentalt til at energi prisene skulle falle drastisk med det første.

Aksjen er i en stigende trend, beveget seg i en kanal siden mars i år, testet støtten rundt 35-36 kroner hele 6 ganger og reagert mot oppsiden hver gang. Første target var 42 kr som er midt i kanalen, andre target var 45-46 kr som er toppen av kanalen.

Inngang ble tatt og 20 dager senere ble aksjen solgt til en pen avkastning på ca 25%. Aksjen stanger mot ATH og vi er i ukjent territorier samt at den norske indeksen er nær ATH. At indeks er nær all time high med stigende renter, og høy inflasjon så syns jeg risikoen begynner og øke for fall.

 

Dette er ingen investeringsråd, gjør dine egne analyser.

 

Nysgjerrig? Sjekk ut https://aksjereisen.com/produkter/

Vi har en del spennende ting som skjer i kulissene bak Aksjereisen.com så husk og meld deg på vårt nyhetsbrev.