fbpx

Recap av trade – PAYPAL

Allerede i Juni gikk kursalarmen for Paypal. Et selskap jeg har fulgt en stund og ventet på at kursen skulle komme ned til min inngangs sone.

Delte analysen inne på Discord i mai; hvor jeg ville ha kursen, par uker senere var vi i mål og traden ble tatt.

Zoomer en inn på så ser en kursen bunner ut, får lavere og lavere topper. Den skaper en kortsiktig fallende trend, mens RSI’en begynner å danne en positiv divergens. En veldig dyktig trader forklarte meg så fint hva som skjer i slike tilfeller. «Prisen presses ned som en badeball under vann, til slutt så mister man taket på ballen og den spretter opp med en voldsom kraft». Det gjorde også Paypal da den bryter ut av kortsiktig fallende trend å bykser opp nesten 50%

I forkant har tech og indexene falt mye fra toppen, og dette drar med seg alt ned. Med frykt i markedet og lengre nedgangs periode har investorer en tendens til og overreagere med og selge alt for «billig». Samt kaste seg inn igjen slik at en får store rekyler på kort tid like etterpå.

I kurset vårt går vi gjennom hvordan du kan finne slike aksjer selv. Og i discorden vår viser vi i praksis på livesendinger hvordan du kan gjør det. Vi svarer på spørsmål og deler våre tanker, kjøp og salg, og analyser som denne.

Nysgjerrig? Sjekk ut https://aksjereisen.com/produkter/

Vi har en del spennende ting som skjer i kulissene bak Aksjereisen.com så husk og meld deg på vårt nyhetsbrev.