fbpx

Er Discordportalen vår noe for deg?

Er Discordportalen vår noe for deg?

Du har lyst til å lære mer om ulike investeringer, trading og teknisk aksjeanalyse, men vet ikke helt hvor du skal starte. Eller kanskje du har begynt, men fortsatt litt usikker?

Hva kan du forvente som medlem i portalen?

I medlemsportalen vår så møter du likesinnede tradere og investorer. Her diskuterer vi åpent om sparing og  investeringer. Vi er innom alt fra unoterte aksjer, krypto, fond, langsiktig portefølje, utbytte, aktiv trading osv. Daglig diskuteres de siste nyheter som påvirker enkeltaksjer eller markedet. Mange gode diskusjoner og humor her!
Vi deler våre tanker, analyser og hjelper hverandre. Mange gode selskap som blir nevnt og som flere tar del i som trades.
Hver uke har vi også en live gjennomgang der vi går gjennom markedsutsikter på de største indeksene, går gjennom ulike tema, som spesifikke strategier, daytrading, swingtrading, utbytteselskap osv. Så her blir det mye læring for både ferske og erfarne investorer. Så har vi alltid en runde med ønske analyser hvor alle kan komme med innspill på aksjer vi går gjennom på liven.
Målet er å ha en gruppe flinke folk samlet som hjelper hverandre. Der vi deler analyser og trader/investerer sammen. Underveis lærer vi alle og blir til slutt rågode investorer!

Her er noen eksempler på analyser vi deler i portalen

Hver uke kjører vi live sendinger over zoom. Videoene blir også tatt opp så de som ikke får vært med kan se dem senere.
På sikt er planen og utvide med trading sessions hvor vi sitter sammen og trader live.
Høres dette aktuelt ut for deg?! Hiv deg rundt og bli med!
MERK portalen er kun åpen frem til midnatt 18.april i denne omgang, med begrensede plasser.
Hvis det er utsolgt er du hjertelig velkommen til å skrive deg på venteliste!
Jeg vil bli med i Discord nå!