fbpx

Oppdatering Fjordkraft

Fjordkraft falt gjennom støtten, og har falt hardt i senere tid. På lavere timeframes ser det ut til vi har fått en oppbremsing. En etterlengtet rekyl opp er forventet. First Veritas har solgt seg hardt ut og dumpingen av aksjer ser ut til å være ferdig. Ønsker og se en bunnformasjon som en W eller dobbelbunn før jeg tar posisjon. Får vi dette så ser jeg for meg en rask tur opp mot motstand (gul sone) i første omgang. Bryter vi over motstanden er et duket for mer oppside. Viktig nivå og følge med på teknisk!

Bør komme innside handel eller andre nyheter som tilbakekjøp av aksjer  for eks. på disse nivåene. Dette vil trolig vil trigge en rekyl opp. Mangel på dette så er det lett og anta at også ledelse tror vi ikke er ferdig med nedgang. (med andre ord, mer dårlige nyheter kan være på vei)

Ingen kjøps anbefaling! Gjør dine egne vurderinger 🙂 Ingen formening om det fundamentale i aksjen kun mine tanker på det tekniske bildet.