fbpx

Hva er tradingview?

Tradingview er en av de ledende leverandørene av teknisk analyse verktøy. Plattformen gjør det mulig å tilpasse ulike tekniske indikatorer, lage charts og analysere ulike instrumenter ut ifra dine preferanser. Inne på siden finnes også et nettsamfunn for tradere og investorer.

Dersom Tradingview er helt nytt for deg, kan det virke uoverkommelig i begynnelsen, men det er det da altså ikke. Det finnes utrolig mange veiledere som kan forklare hva de ulike indikasjonene og verktøyene betyr.

Hvilke tjenester tilbyr Tradingview?

Tradingview har en rekke indikatorer, faktisk over 100 tekniske indikatorer, og over 50 ulike verktøy som kan brukes til å blant annet tegne støtte, motstand, tekniske trender eller formasjoner. Det er mulig å sette alarmer, som kan gi varsling både på nettside og app. Dette gjør det mulig å få med seg endringer i aksjekursen uten å følge med hele tiden. Det er også mulig å backteste sine analyser, dette vil gjøre det enklere å finne frem til sin egen tradingstrategi.

Tradingview har også en screener som gir indikasjoner om kjøp, hold eller salg på de ulike instrumentene. Ønsker man å gå detaljert inn på regnskapstall, kan en også finne slike finansielle data der.

For å gjøre det enklere for seg selv når en skal følge spesifikke instrumenter over tid, er det mulig å lage seg watchlister med de instrumentene man ønsker. Disse kan navngis, og deles inn i ulike fargekoder.

Tradingview tilbyr informasjon over disse instrumentene; aksjer, forex, CFD, terminer, Indekser, obligasjoner, krypto og makro.

Er det mulig å bruke Tradingview på mobil?

Ja, du kan følge med via nettleseren. Samtidig så finnes det en app for både iOS og Android.

Hva koster Tradingview? Kan man bruke det gratis?

Du kan velge å bruke basic, som er gratis. Det er også mulig å prøve Pro-versjonen gratis i 30 dager før du bestemmer deg for hva som passer best for ditt behov. Dersom du ønsker å få tilgang til alle verktøy, så kan du velge mellom flere ulike abonnement som koster fra $14,95 per måned.

·       Basic: Gratis

·       Pro: $14,95 pr mnd

·       Pro+: $29,95 pr mnd

·       Premium: $59,95 pr mnd

Det er også mulig å kjøpe på realtidspakker for nordiske og andre børser. Realtid for US aksjer er gratis.

Hvorfor bør du teste Tradingview?

Enten du er aktiv trader eller investor, eller bare nysgjerrig på markedet, er Tradingview en fin plattform. Både for å undersøke, analysere eller screene ulike instrumenter Med alle de verktøyene som er tilgjengelig, er det virkelig verdt å prøve om du er interessert i å lære deg teknisk analyse. Du kan enten bruke gratis versjonen, eller en oppgradert plan.

 


Innlegget inneholder annonselenke til Tradingview