fbpx

Hvorfor bør du egentlig investere?

Er du klar over at med dagens lave renter, kombinert med den generelle prisstigningen i samfunnet, vil sparepengene dine miste kjøpekraft over tid?

Inflasjon gjør at verdien av penger synker, og man vil derfor kunne handle mindre varer for samme beløp enn tidligere. Den gjennomsnittlige inflasjon i Norge er 2,2%. Plasserer du sparepengene dine på en sparekonto med lav rente, vil pengene miste verdi. Det vil og si at du må ha en sparekonto med rente over 2,2 % for å ikke minste kjøpekraften.
Velger du heller å investere pengene, kan disse øke i verdi, og gi avkastning over tid.

Det er viktig å tenke på fremtiden. Utviklingen i den offentlige og private pensjonsordningen tilsier at vi vil være mer avhengig av egen pensjonssparing i fremtiden enn hva vi er i dag. Gjør deg selv en fremtidig tjeneste ved å investere. Invester det du kan, alle monner drar.

La pengene jobbe for deg, og ikke mot deg! Begynn derfor å investere nå!