fbpx

Hva er Tradingview? Hvilke tjenester tilbyr Tradingview?

 

Hva er Tradingview?

Tradingview er en av de ledende leverandørene av teknisk analyse verktøy. Inne på siden finner en også et nettsamfunn for tradere og investorer.

Dersom Tradingview er helt nytt for deg, kan det virke uoverkommelig i begynnelsen, men det er det da altså ikke. Det finnes utrolig mange veiledere for å forklare hva de ulike indikasjonene og verktøyene betyr. Vi var helt ferske selv, så vet godt hvor “vanskelig” alt kunne se ut i starten.


Hvilke tjenester tilbyr Tradingview?

Tradingview har en rekke indikatorer, faktisk over 100 tekniske indikatorer, og over 50 ulike verktøy som kan brukes til å blant annet tegne støtte, motstand, tekniske trender eller formasjoner. Det er mulig å sette alarmer, som gir varsling både på nettside og app. Dette gjør det mulig å få med seg endringer i aksjekursen uten å følge med hele tiden. Det er også mulig å back teste sine analyser, dette vil gjøre det enklere å finne frem til sin egen tradingstrategi.
Tradingview har også en screener som gir indikasjoner om kjøp, hold eller salg på de ulike instrumentene. Ønsker man å gå detaljert inn på regnskapstall, kan man også finne slike finansielle data der. 

For å gjøre det enklere for seg selv når man skal følge spesifikke instrumenter over tid, er det mulig å lage seg watch lister med de instrumentene man ønsker. Tradingview tilbyr informasjon over disse instrumentene; aksjer, forex, CFD, terminer, Indekser, obligasjoner, krypto og makro.·       


Er det mulig å bruke Tradingview på mobil?

Ja, du kan følge med via nettleseren. Samtidig så finnes det en app for både iOS og Android. 


Hva koster Tradingview? Kan man bruke det gratis?

Du kan velge å bruke basic, som er gratis. Det er også mulig å prøve Pro-versjonen gratis i 30 dager før du bestemmer deg for hva som passer best for ditt behov. Dersom du ønsker å få tilgang til alle verktøy, så kan du velge mellom flere ulike abonnement som koster fra $14,95 per måned.

·       Basic: Gratis

·       Pro: $14,95 pr mnd

·       Pro+: $29,95 pr mnd

·       Premium: $59,95 pr mnd

Både @aksjereisen og @investingfun bruker pro+ og har kjøpt realtidspakke for nordiske børser, da er det er her vi i hovedsak handler. Realtid for US aksjer er gratis.  


Hvorfor bruker vi tradingview?

@investingfun Jeg bruker Tradingview pga watchlist funksjonen med fargekoder. Gjør rangeringen av aksjer jeg har på watchlisten utrolig enkel. Du har basic indikatorer samt egendefinerte som du kan lage selv eller andre brukere har laget. Disse er spennende og teste ut for å lære mer og finne din egen strategi. Alle dine analyser blir også lagret, så har jeg laget et analyse på en aksje for flere mnd siden er det utrolig gøy å gå tilbake og se utfallet. Backtesting er viktig for mengdetrening samt læring, ikke minst se om strategien funker!

@aksjereisen Jeg bruker Tradingview fordi jeg er veldig fornøyd med de ulike indikatorene og verktøy de tilbyr. De er genialt med å kunne dele opp instrumenter ut i fra ulike fargekoder, noe som gjør det enklere å holde orden. Er også veldig fornøyd med at man kan legge alarmer, og få varsling direkte på telefon. Back testing er noe jeg har begynt med mer i det siste, og er så langt veldig fornøyd med det.


Vi har en kampanjekode, bruker du denne linken, vil både du og vi få $30 om du oppgraderer til betalt plan.